CCT Facility Services

Schoonmaakbedrijf

CCT: Experts in Bureaustoelreiniging

Als toonaangevend schoonmaakbedrijf begrijpen wij bij CCT het belang van het handhaven van een schone en hygiënische werkomgeving. Helaas worden bureaustoelen vaak over het hoofd gezien als het gaat om schoonmaken, hoewel ze een broedplaats kunnen zijn voor stof, bacteriën en vlekken. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten om bureaustoelen in bedrijven weer in topconditie te brengen.

buraeu stoelen reinigen

Laat vandaag uw stoelen reinigen

Neem contact op voor een afspraak

Stap 1: Reiniging van de bureaustoelen

Voordat we beginnen met de grondige reiniging van kantoorstoelen, is het cruciaal om alle benodigde materialen en schoonmaakmiddelen bij de hand te hebben. Hier is een overzicht van onze benodigdheden:

 • Speciaal schoonmaakmiddel voor plastic oppervlakken
 • Stofzuiger met stofborstel
 • Stoomreiniger met geschikt schoonmaakmiddel
 • Microvezeldoeken
 • Emmer met warm water
 • Zachte borstel
 • Handschoenen

Stap 2: Reinigen van het plastic gedeelte

Het plastic gedeelte van kantoorstoelen kan in de loop der tijd stof, vuil en vlekken verzamelen. Om ze weer te laten stralen, volgen we deze stappen:

 1. We gebruiken onze speciale reiniger voor plastic om de stoel te behandelen, met speciale aandacht voor vlekken.
 2. We laten de reiniger enkele minuten inwerken om hardnekkige vlekken los te maken.
 3. Vervolgens vegen we het plastic af met behulp van microvezeldoeken en verwijderen we eventuele overgebleven vlekken.
 4. Indien nodig herhalen we deze stappen totdat het plastic er weer schoon en glanzend uitziet.

Stap 3: Reinigen van het stoffen gedeelte

Het stoffen gedeelte van kantoorstoelen vereist speciale aandacht voor een grondige reiniging. Dit is hoe we dat aanpakken:

 1. We starten met het stofzuigen om los vuil en stof te verwijderen. Onze stofzuiger is uitgerust met een stofborstel om alle hoeken en spleten grondig te reinigen.
 2. Vervolgens vullen we de stoomreiniger met het juiste reinigingsmiddel voor stoffen en warm water, volgens de instructies van de fabrikant.
 3. We gebruiken de stoomreiniger om het stoffen gedeelte van de stoel grondig te reinigen met langzame en gelijkmatige bewegingen, zodat het hele oppervlak wordt bedekt.
 4. Na het stomen laten we de stoel goed drogen, wat enkele uren kan duren, afhankelijk van de luchtcirculatie en temperatuur.

Resultaat: Stoelen zo goed als nieuw

Het resultaat van onze CCT-kantoorstoelreiniging is ronduit verbluffend. Na onze behandeling zien de stoelen er weer als nieuw uit. De combinatie van het reinigen van het plastic en de grondige reiniging van de stoffen bekleding zorgt ervoor dat jouw kantoorstoelen niet alleen frisser ogen, maar ook hygiënisch schoon zijn.

Als je op zoek bent naar een professionele en grondige kantoorstoelreinigingsservice voor jouw bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met CCT. Wij staan klaar om jouw kantooromgeving te transformeren en te zorgen voor een schone, gezonde werkomgeving.

Laat vandaag uw stoelen reinigen

Neem contact op voor een afspraak